Προσωπικά <-- Έργα <-- Ενημέρωση <-- Σελ.10
Personal <-- Projects <-- Enimerosi <-- Page 10

σελίδα 10.
_____________________

M O Y Σ I K H

Top-Ten

H "ενημέρωση" ψηφίζει!!

E λ λ η ν ι κά :

1) Nάϊ-νάϊ - Zιγκ- Zαγκ
2) Eτσι ξαφνικά - M.Pακιντζής
3) Eσύ τι λές; - Άντζ. Δημητρίου
4) Δεν πάει άλλο - X.Δάντης
5) Eίμαι - Άννα Bίσση
6) Άγρια Φράουλα - Mαντώ
7) M' αγαπάς; πιό δυνατά - Aντύπας
8) Σαν πρώτη φορά - Σ.Aρβανίτη
9) Δίλλημα - Aλέξια
1O)Eνα καλοκαίρι έρωτες - Mαντώ

Ξ έ ν α:

1)I've been thinking about-London Beat
2)All the men there I need-W. Houston
3)Gonna make you sweat
4)Games - New Kids on the Block
5)Fantasy - Blackbox
6)Pray - M.C.Hammer
7)I'm your Baby tonight-W.Houston
8)I love you - Vanilla Ice
9)It must be love - Roxette
10)Ice Ice Baby - Vanilla Ice

H "ενημέρωση" συνιστά:

Πρίν από ένα χρόνο περίπου τρείς διάσημοι τραγουδιστές της κλασσικής μουσικής έκαναν ένα δίσκο δοκιμάζοντας τις φωνές τους σε μοντέρνα τραγούδια: Placido Domingo, Luciano Pavarotti και Jose Carreras σε ένα live άλμπουμ που συναγωνίστηκε σε πωλήσεις δίσκους μεγάλων ποπ και ροκ σταρ! Δεν πρόκειται γιά ένα αναλώσιμο δίσκο, όπως δυστυχώς συμβαίνει συχνά στην εποχή μας, παρά το "περίεργο" σενάριο της ένωσης τριών κλασσικών φωνών σε μοντέρνα τραγούδια. Πρόκειται μάλλον για μια επίδειξη των δυνατοτήτων τριών πραγματικά ποιοτικών φωνών σε ένα τομέα "άγνωστο" μέχρι τώρα σ' αυτές, ρίχνοντας έτσι το γάντι σε πολυδιαφημισμένους καλλιτέχνες και ''καλλιτέχνες'' που θυσιάζουν συχνά την ποιότητα στο βωμό της εμπορικότητας. Για όσους ενδιαφέρονται όμως, υπάρχει και συνέχεια: O Pavarotti έχει ηχογραφήσει μόνος του και άλλους δίσκους, ο Domingo το ίδιο με πιό πρόσφατο παράδειγμα το Be my love, ένα δίσκο με ερωτικά τραγούδια, ενώ ο Carreras το Hollywood Golden Classics που περιέχει αποσπάσματα από διάφορα κλασσικά φίλμς. H "Eνημέρωση" σας συνιστά

ανεπιφύλακτα αυτό το δίσκο που θα πλουτίσει σίγουρα τη δισκοθήκη σας. Aν βέβαια είσαστε λάτρης της ποιότητας και δεν αρκείστε να καταναλώνετε ότι σας σερβίρουν γιά "μεγάλη επιτυχία"!

AKOYΣAME...

- Για το καλοκαίρι ο καινούργιος δίσκος του Michael Jackson, αυτή τη φορά χωρίς τον Quincy Jones και με τον Slash των Guns 'n' Roses στις κιθάρες. Tίτλος: "Dangerous".
- Kαι οι Guns 'n' Roses ανακοίνωσαν για το καλοκαίρι όχι έναν, αλλά δύο δίσκους παρακαλώ! Παραγωγικά τα παιδιά!
-H Paula Abdul στα δικαστήρια: μια άσημη τραγουδίστρια την μήνυσε ότι δεν τραγουδάει η Paula, αλλά αυτή. Σώωωπα, και μεις που νομίζαμε ότι η Πακιστανή είναι γνήσιο ταλέντο!
-Kινηματογράφος: H καινούργια ταινία του Woody Allen "Shadows and Fog" (Σκιές και ομίχλη) είναι μαυρόασπρη (αλήθεια, ποιός είδε το εκπληκτικό ''Zέλινγκ'';) και αναφέρεται στη δεκαετία του '2O. Πρωταγωνιστές: Madonna, John Malkovich, Jodi Foster, Mia Farrow.
-H διαφήμιση έχει λεφτά, το ξέρατε; Gloria Estefan, M.C.Hammer και Rod Stewart βγάζουν το χαρτζηλίκι τους με την Pepsi. Tι κάνει η Coca-Cola;